На Одещині прикордонники збили п’ять дронів-камікадзе: подробиці

Під час бойової роботи охоронці державних рубежів використовували усі наявні технічні засоби

Сьогодні під час чергової нічної атаки прикордонникам Ізмаїльського загону вдалося збити п’ять шахедів. Як повідомили у відомстві, дрони обстрілювали інфраструктуру Подунав’я. В результаті успішної роботи прикордонники Ізмаїльського загону цієї ночі, як і минулої, збили 4 баражуючих снаряди типу “Shahed-131/136”. Ще один дрон знищили у повітрі морські прикордонники Ізмаїльського загону Морської охорони. 

“Під час бойової роботи охоронці державних рубежів використовували усі наявні технічні засоби задля візуального виявлення та знищення ворожих повітряних цілей”, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що цієї ночі ворог вже четвертий раз за п’ять днів атакував південь Одеської області дронами-камікадзе типу Shahed-136. Хоча більшість була збита силами ППО, деякі все ж влучили в портову та сільськогосподарську інфраструктуру. Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА.

“Коментарі” також писали, що Одеська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування у кримінальних провадженнях щодо порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Сьогодні вночі, окупанти здійснили дронову атаку портової та цивільної інфраструктури Одещини. Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної прокуратури. Цієї ночі ворог здійснив масований удар дронами-камікадзе по півдню Одеської області. Наразі, прокурори та інші правоохоронці проводять огляд місця події та фіксують наслідки атаки.

Крім того, “Коментарі” повідомляли, що в ніч проти 6 вересня Одеська область зазнала чергової атаки. Як наслідок – були пошкоджені об’єкти електромереж. Надвечір того ж дня енергетики ДТЕК відновили електропостачання для 142 родин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися