В Одесі спеціалісти ДСНС врятували хлопчика, який застряг в решітці вікна

Хлопчик не постраждав


В Одесі семирічний хлопчик застряг головою у решітці вікна. На допомогу стурбованій матусі та дитині прибули спеціалісти ДСНС.

Так, рятувальники звільнили хлопчика з “віконної пастки”. Про це повідомили в відомстві. 

На місці подій рятувальники діяли дуже обережно. Спеціалісти за допомогою гідравлічних ножиць розрізали віконну решітку на першому поверсі та вивільнили голову хлопчика з металевої пастки. Як зазначили в ДСНС, хлопчик е постраждав, але дуже злякався.

Наостанок представники служби провели міні-лекцію з переліком елементарних правил безпеки, яких варто дотримуватися, аби уникнути подібних випадків.

“Щоб не здаватися суворими “дядьками”, вогнеборці з хлопчиком практикували роботу “визвольним інструментом”, одягнувши каску, щоб малий відчув себе справжнім рятувальником”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що в Одесі в одному з багатоповерхових будинків на вулиці Катерининській загинув чоловік, який ремонтував ліфт. Про трагічну подію, яка сталася вчора близько 12-ї години дня, правоохоронним органам повідомили медики. Наразі одеські поліцейські встановлюють обставини загибелі ліфтера.

Раніше “Коментарі” писали, що в Кілії на Одещині дитинча косулі застрягло у паркані. Знесилену та безпорадну тварину помітили на вулиці Миру випадкові перехожі. Люди витягли косулю, але після багатьох годин відчайдушних спроб вибратися з пастки тварина не мала сил. Про це повідомили на сторінці Кілія INFORM в Facebook.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися