На Одещині п'яний водій врізався у мотоцикліста: постраждалий зараз в лікарні

Йому загрожує позбавлення волі та права керування транспортними засобами

В місті Подільськ Одеської області нетверезий водій мікроавтобусу допустив зіткнення в мотоциклістом. Наразі потерпілий водій мотоциклу перебуває в лікарні. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

За попередньою інформацією поліції, 61-річний водій мікроавтобуса, повертав ліворуч з головної дороги на другорядну, і не надав перевагу в русі 17-річному мотоциклісту, який рухався у зустрічному напрямку. В результаті чого сталося зіткнення. 

Унаслідок аварії водій мотоциклу травмувався. Чоловіка одразу госпіталізували до міської лікарні. Потерпілому діагностували політравму, закриті уламкові переломи стегна. Водій мікроавтобуса не постраждав. Його відразу перевірили на стан сп’яніння – він виявився нетверезим.

“Водія мікроавтобуса затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, а транспортні засоби помістили на арештмайданчик. Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокурорів Подільської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що заподіяло потерпілому тяжке тілесне ушкодження. Це правопорушення кваліфікується за ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідство триває”, - зазначив т.в.о начальника Подільського районного управління поліції Олег Жуковський.

Нагадаємо, що поліція розслідує обставини ДТП у Березівському районі. Аварія сталася близько дев’ятої години вечора між селами Демидове та Михайло-Олександрівка, постраждало двоє громадян, у тому числі дитина, яка наразі знаходиться у комі. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися