До Одеси повернулися поліцейські, які виконували службові завдання на деокупованій території Херсонщини

Полковник поліції вручив поліцейським відомчі відзнаки

Працівники різних підрозділів поліції Одещини у складі зведеного загону допомагали херсонським колегами виконувати завдання у звільнених від російських окупантів населених пунктах Херсонщини. 

Під постійними обстрілами правоохоронці проводили стабілізаційні заходи, фіксували наслідки вчинених ворогом військових злочинів, дбали про безпеку місцевих жителів. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області. 

У відомстві повідомили, що в Одесу загін поліцейських повернувся не у повному складі. Під час виконання службового завдання унаслідок артилерійського обстрілу загинув оперуповноважений сектору кримінальної поліції відділу поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 1 старший лейтенант поліції Юрій Коваш. Пам’ять про загиблого захисника України вшанували хвилиною мовчання.

“Нам доводиться платити найвищу ціну за захист наших громадян та країни від російських загарбників, за відновлення справедливості, миру та спокою. Дякую кожному з вас за відданість присязі, українському народові та державі, за хоробрість та непохитність на шляху до перемоги”, - сказав заступник начальника ГУНП в Одеській області Денис Захарченко.

За сумлінне виконання службових обов’язків у період воєнного стану, мужність і самовідданість, виявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України й вірність присязі полковник поліції вручив поліцейським відомчі відзнаки.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися