В Одесі поліція викрила чоловіка, який серед білого дня зарізав собаку

Правопорушник хотів полегшити муки тварині

Нещодавно в Одесі на вулиці Героїв Крут чоловік зарізав собаку на очах у людей та втік. Правоохоронці вивчили записи камер відеоспостереження, які знаходяться поряд з місцем подій, а також ознайомилися з інформацією в соціальних мережах і врешті встановили чоловіка. Це 49-річний житель Одеси. Чоловіка розшукали за місцем мешкання і вилучили у нього ймовірне знаряддя злочину, яке буде скеровано на експертизу.

Зі слів правопорушника, пес йому здався хворим та нещасним, тож він вирішив полегшити його муки, позбавивши життя ножем, який постійно носив при собі.

“Правоохоронці  встановлювати усі обставини події, у справі призначено низку експертиз, у тому числі судово-ветеринарну. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру  у жорстокому поводженні з тваринами, що належать до хребетних, що призвело до загибелі тварини. Нагадаємо: санкція частини 1 статті 299 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від одного до трьох років або позбавлення волі на строк від двох до трьох років”, - йдеться в повідомленні поліції


Нагадаємо, що 11 вересня на ринку “Черемушки” чоловік зарізав собаку на очах у перехожих. Про це розповіла на своїй сторінці в Facebook зоозахисниця Ольга Золотай. За словами жінки, трагедія сталася поряд з барахолкою, що на вулиці Героїв Крут. Крім того, місцеві мешканці розповіли, що чоловік частий гість, так званих “Наливайок”. Вчорашній день був не виключенням. Саме біля такого місцевого “магазину” чоловік і дістав ніж та перерізав горло, проходячому повз, хазяйському псу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися