В Одесі стартувала програма реабілітації для наркозалежних: що в ній унікального

Реабілітація фінансується програмою Fast-Track Одеса та є повністю безплатною

Сьогодні в Одесі розпочалася програма реабілітації для осіб, які мають залежність від психоактивних речовин. Ця ініціатива є підтримкою для осіб, які добровільно виявили бажання покласти край своїм залежностям і прагнуть пройти курс реабілітації.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Програма реабілітації призначена для споживачів психоактивних речовин, таких як наркотики та алкоголь, які вже мають сформовану залежність. Умовою для участі в ній є наявність одеської прописки або статусу ВПО (особливого правового статусу, який надається деяким категоріям громадян).

Фінансування програми реабілітації здійснюється за Міською програмою Fast-Track Одеса, і для пацієнтів ця послуга є абсолютно безплатною. Це створює унікальну можливість для тих, хто потребує допомоги, незалежно від їхнього матеріального стану.

12 вересня відбулася нарада з представниками медичних закладів Одеси, де обговорювалася робота програми реабілітації та маршрути пацієнтів. Впровадження безплатної реабілітації відзначається як важливий крок у поверненні наркозалежних людей до нормального життя та протидії наркоманії в Одесі.

Для отримання додаткової інформації та консультацій стосовно програми реабілітації, ви можете звернутися до наступних контактів:

  • Міський центр профілактики та боротьби з ВІЛ/СНІДом, телефон: (048) 771-75-48.

  • Клініка Вектор-Плюс, телефон: (099) 088-87-00



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися