В Одесі пройшла перевірка якості харчування в дитячих садочках

Олена Буйневич залишилася задоволеною результатами перевірки

В Одесі директор міського департаменту освіти та науки Олена Буйневич завітала до дитячих садочка міста з незапланованим візитом, аби перевірити якість харчування малечі. Так, чиновниця зазначила, що наразі в Одесі працює лише половина садочків, адже місткість укриттів не дозволяє усім відвідувати навчальні заклади. 

Олена Буйневич на своїй сторінці у Фейсбук опублікувала фото, на яких добре видно з яких продуктів готують дітям. Це і яловичина, і куряче філе. Можна побачили молочні продукти, а також банани, груші, яблука , персики , сливи і овочі свіжі , яйця, крупи, макарони, олія соняшникова. 

“Це продукти , які сьогодні без попереджень про візит побачили у дитячих садочках. Як мама задоволена. І дуже дякую керівникам садочків, працівникам харчоблоків і постачальникам продуктів. Окрема подяка за чистоту”, - написала Буйневич. 

Крім того, чиновниця анонсувала, що незабаром опублікує результати подібної перевірки в школах міста. 

“Батькам нагадую: ми періодично робимо такі візити. І звітуємо не тільки про хороше, а я про проблеми. Але і ви можете створити невелику групу контролю і допомагати нам тримати руку на пульсі, будемо вдячні. Школам ще трохи часу, в них важко , нова організація. Тож незабаром і про них. Хоча сніданки і обіди там, де вже почали, покажу. Вони РІЗНІ”, - зазначила чиновниця. 

Нагадаємо, що наразі, більш ніж 20 тисяч одеських школярів та дошкільнят знаходяться за кордоном. Їхні батьки мають можливість обрати декілька варіантів з українською навчальною програмою. Директорка Департаменту освіти та науки Олена Буйневич надала роз'яснення щодо освіти учнів одеських шкіл, які одночасно навчаються в закордонній школі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися