На Одещині затримали чоловіка, який виготовляв канабіс та надавав вдома приміщення для його вживання

Чоловіку загрожує до 10-ти років ув’язнення з конфіскацією майна

Поліцейські викрили 46-річного жителя Ізмаїла, який власноруч вирощував коноплі, а потім незаконно виготовляв канабіс. Крім того,  правопорушник дозволяв знайомим у своєму будинку вживати придбаний у нього “товар”. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 


За попередньою інформацією поліції, чоловік вже має судимість за незаконне вирощування конопель, виготовлення і зберігання наркотичних засобів у великих розмірах. Наразі він знаходиться на випробувальному терміні. Проте, це не завадило йому вдома знову виготовляти канабіс. Поліцейські також встановили, що шляхом сушіння рослин конопель та їх подрібнення, правопорушник зберігав їх для подальшої реалізації та власного вживання. Ба більше, стало відомо, що він надавав громадянам приміщення для незаконного вживання придбаного у нього наркотичного засобу.


Під час обшуку в оселі чоловіка знайшли кілька згортків з аналогічним наркотичним засобом, кущ конопель, який сушився в одній із кімнат будинку. Правопорушник є наркозалежним. Він знаходиться на обліку у лікаря нарколога та отримує, згідно з програмою, метадон. 


"Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Ізмаїльської  окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру за ч. 2 ст. 307 та ч. 2 ст. 317 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне  придбання та зберігання наркотичних засобів з метою збуту, вчинене повторно; збут наркотичних засобів, якщо предметом таких дій були особливо небезпечні наркотичні засоби, а також організацію місця для незаконного вживання наркотичних засобів і надання приміщення з цією метою, вчинене повторно. За ці злочини чоловіку загрожує до 10-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають”, - зазначив керівник Ізмаїльської окружної прокуратури Олександр Сара.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися