На Одещині чоловік викрав три велосипеди загальною вартістю майже 30 тисяч гривень

За скоєне йому загрожує позбавлення вол

Поліцейські відправили на лаву підсудних 31-річного жителя Одеського району за скоєння низки крадіжок. Чоловік привласнив три велосипеди жителів селища Молодіжне, завдавши потерпілим майже 30 тисяч гривень збитків. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Правопорушник зізнався поліцейським, що три дні поспіль він пробирався через паркан на охоронювану територію та викрадав чужі велосипеди. Два із них вартістю дев’ять та десять тисяч гривень він встиг реалізувати випадковим перехожим за символічну суму, а ще один – поліцейські вилучили з його домоволодіння та повернули власниці. Як виявилось, чоловік має дві судимості за майнові злочини.

Потерпілі звернулися до поліції, щойно виявили відсутність своїх двоколісників, які вони залишили біля під’їздів охоронюваних житлових комплексів, де проживають.

“За клопотанням слідчих на час досудового розслідування суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зібравши докази і визнавши їх достатніми, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, поєднаному з проникненням у інше сховище, вчиненому в умовах воєнного стану, повторно. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання від п’яти до восьми років позбавлення волі. Обвинувальний акт поліцейські скерували до суду”, - зазначив слідчий слідчого відділу відділення поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 2 Євген Габатель.

Нагадаємо, що в Одесі 30-річний правопорушник спокусився на припаркований мопед та вкрав його. Проте, вже через годину чоловіка було знайдено поліцією та затримано. За такі дії йому загрожує до 5 років позбавлення волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися