На Одещині поліцейські відшукали підлітка, який втік з дому

Хлопця виявили за 40 кілометрів від домівки

До поліції звернулась мати підлітка, яка після невдалих самостійних пошуків сина, звернулась по допомогу. Правоохоронці встановили, що родина хлопця менше року тому переїхала до Любашівки і за цей час він вдруге тікає до попереднього місця мешкання в с. Дубинове.

Поліцейські опитали родичів та знайомих юнака, обійшли вулиці та оглянули місця, де зазвичай збирається молодь, переглянули соціальні мережі. 

Звістка про виявлення втікача надійшла на ранок від поліцейських Савранщини, які помітили його на одному з блокпостів, коли той проходив повз. 

До села він дістався маршрутним автобусом, а вночі переховувався в одній із покинутих сільських будівель. На ранок хлопець вирішив повернутися додому і вирушив у зворотному напрямку, але був помічений поліцейськими і в подальшому доставлений  додому.

“Юнаку, який, ймовірно, сумує за своїм попереднім місцем мешкання і тамтешніми товаришами, поліцейські розповіли про небезпеку поїздок без супроводу дорослих і застерегли від повторних подібних вчинків. Враховуючи, що це вже друга протягом року пригода, яка стала можливою через недогляд матері, відносно жінки складені адміністративні матеріали за невиконання обов’язків щодо виховання сина за ч. 2 ст. 184 КУпАП. Згідно із чинним законодавством, дане правопорушення карається накладенням  штрафу у розмірі від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.  Рішення про накладення стягнення  буде прийматися судом, куди скеровані адмінматеріали”, - повідомив  начальник відділу поліції № 1 Подільського РУП Володимир Міщан, і закликав батьків не витрачати дорогоцінний час на самостійні пошуки зниклих дітей, а відразу звертатися до поліцейських.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися