В Одесі чоловік серед білого дня пограбував автівку під час дорожнього конфлікту

Чоловіку загрожує позбавлення волі

В Одесі поліцейські викрили одесита, який на очах у водія забрав з його автомобіля майно. Інцидент стався сьогодні вдень на вулиці Болгарській. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

За попередньою інформацією правоохоронців, водій “Renault Scenic” рухався назустріч загальному руху транспортних засобів. Водій “Volkswagen Polo” зробив порушнику зауваження, внаслідок чого між ними виникла словесна перепалка.

Поки чоловіки сварилися, пасажир “Renault Scenic” через відчинені водійські двері проник до салону “Volkswagen Polo” і викрав сумку з речами та флеш-накопичувач з магнітоли у водія. Як тільки одесит забрав, що хотів він одразу побіг до автомобіля на якому їхав, покликав водія, і вони поїхали геть.

Потерпілий одразу звернувся до працівників поліції, які протягом кількох годин встановили особу правопорушника і затримали його за місцем мешкання.

“Зібравши достатню доказів, слідчі відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, поєднаному з проникненням у сховище та вчиненому в умовах воєнного стану. За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років. На час слідства підозрюваний перебуватиме під нічним домашнім арештом”, - розповів старший слідчий слідчого відділення відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 старший лейтенант поліції Микола Лимар.

Нагадаємо, що в Одеській області поліцейські відправили на лаву підсудних двох чоловіків, які пограбували своїх односельчан. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися