В Одесі триває голосування щодо перейменування майже 40 вулиці міста

Наразі на обговорення вулиці в Київському, Хаджибейському та Пересипському районіах міста

В Одесі продовжується електронне громадське обговорення з питань перейменування об’єктів топоніміки, яке триває з 2 вересня до 1 жовтня 2023 року. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

Наразі на обговорення 39 вулиць в Київському, Хаджибейському та Пересипському районі міста. 

Електронне обговорення проводиться на вебпорталі Одеської міської ради “Соціально активний громадянин”: citizen.omr.gov.ua у спеціальному електронному сервісі “Громадське обговорення”. Процес електронного обговорення відображається в електронному сервісі в режимі реального часу.

Зазначимо, що до участі в електронному обговоренні допускаються члени територіальної громади м. Одеси, які на момент обговорення досягли вісімнадцяти років та місце проживання яких зареєстровано в Одесі.

Нагадаємо, що протягом періоду з 10 липня до 10 вересня 2023 року на електронне опитування було висунуто 49 об'єктів топоніміки, які пропонувалися для перейменування на території міста Одеси.

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі запропоновано ініціативу про перейменування деяких вулиць міста на честь Героїв України та кавалерів орденів "За мужність" різних ступенів, які відзначились під час війни. На сьогодні в Одесі ще немає жодної вулиці названої на честь таких людей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися