Труханов хоче відкрити ще одну зелену зону в Приморському районі

Труханів хоче відкрити ще одну зелену зону в Приморському районі

Мер Одеси Геннадій Труханов дав старт роботам з благоустрою зеленої зони на вул. Армійської. У кварталі, де планується упорядкувати сквер, розташовані Одеський ліцей "Європейський" і багатоповерхові житлові будинки.

Про це повідомляє прес-служба міського голови.

"Сьогодні ми дали старт роботам і поспілкувалися з місцевими жителями. Зокрема, обговорили необхідність організації проходу через сквер для учнів поруч розташованого ліцею "Європейський". Проведемо ще переговори з батьківським комітетом, яким чином це організувати, і врахуємо ці корективи в ході виконання робіт. Думаю, вже в наступному році в Приморському районі Одеси на одну красиву впорядковану зелену зону побільшає ", - зазначив мер Одеси Геннадій Труханов.

У сквері планується виконати терасування з урахуванням рельєфу площадки, провести зонування території: обладнати дитячий та спортивний майданчики, створити зони тихого відпочинку з альтанками або тіньовими навісами, встановити каналізувати туалет.

Проектом капремонту передбачено також влаштування зовнішнього освітлення, господарсько-побутової каналізації, господарсько-питного водопроводу та автоматичного поливу.

"Важливо, що в ході благоустрою скверу будуть враховані умови доступності для маломобільних груп населення: передбачені безбар'єрний вхід на територію скверу, встановлені пандуси і з'їзди з тактильною плиткою. А на вході в сквер планується встановити тактильну мнемосхему для відвідувачів з порушенням зору ", - підкреслив Труханів.

Крім того, при впорядкуванні скверу передбачається збереження існуючих дерев і додаткове озеленення.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися