В одному з населених пунктів Одещини на три дні відключать газ

В деяких мешканців Одещини газопостачання не буде три доби

На Одещині 25 вересня у зв’язку з виконанням невідкладних ремонтних робіт пов’язаних із пуском газу в селищі Кароліно-Бугаз буде відсутнє газопостачання. Роботи проводитимуться до вечора. 

Про це повідомляє пресслужба АТ “Одесагаз”. 

З 25 вересня по 28 вересня ранку до 6 вечора також будуть проводитися ремонтні роботи на таких садових товариствах:

  • С/Т “Веснянка”

  • С/Т “Связіст” 

  • С/Т “Світанок” 

  • С/Т “Перлина 

  • С/Т “Еней”

Пуск газу буде проводитись по завершенню робіт з 28.09.2023р., відповідно до правил безпеки систем газопостачання. Просимо самостійно закрити крани перед своїми газовими приладами (газовою плитою, піччю, газовим водонагрівачем, котлом АОГВ) та не використовувати природний газ в данний період. Управління експлуатації газового господарства приносить свої вибачення за тимчасово доставлені незручності, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що сьогодні 23 вересня в частині Одеси відключили водопостачання. Це пов’язано з проведенням ремонтних робіт працівниками “Інфоксводоканалу”.     

Також зазначимо, що за інформацією Національної енергетичної компанії України (НЕК Укренерго), в Одеській області на 21 вересня достатньо електроенергії, щоб забезпечити потреби споживачів. Втім сьогодні електрики планують провести ремонтно-відновлювальні роботи на Одеській ТЕЦ з тимчасовим відключенням абонентів.                 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися