Поліцейські в Одесі документують наслідки нічної атаки на місто

Попередньо постраждала одна людина

Наразі поліцейські в Одесі документують наслідки нічної атакуи російських окупантів з 24 на 25 вересня. Вороги  атакували Одещину ракетами та безпілотниками. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Унаслідок влучання є руйнування морського вокзалу, зерносховища, будівлі привокзального готелю. Також в ході бойової роботи на околиці міста уламками пошкоджено складські приміщення одного з підприємств та приватний будинок. Крім того, вибуховою хвилею у декількох будинках вибило вікна. Постраждала одна цивільна жінка, її доправили до лікарні.

Зараз на місцях уражень працюють поліцейські. Правоохоронці проводять огляд руйнувань, фіксують наслідки ворожої атаки, збирають речові докази чергового злочину, скоєного російською федерацією

“За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за частиною 1 статті 438 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення законів та звичаїв війни. Правоохоронці закликають громадян не ігнорувати сигнал “Повітряна тривога”, а відразу прямувати в укриття і перебувати там до сигналу “Відбій”. Це збереже ваше здоров’я та життя”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що Одещина знову опинилась під обстрілами російських окупантів. Ворог завдав комбінованого удару по південному регіону. Про наслідки нічної атаки повідомили в Силах оборони Півдня. Так, ворог випустив 33 засоби повітряного нападу. Військові сбили 19 шахедів, а також 11 з 12 крилатих ракет “Калібр”. Втім, дві протикорабельні ракети “Онікс” завдали удару по готелю в морському порту Одеси.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися