Внаслідок нічної атаки на Одещині постраждали водії: подробиці розповіли в поліції

На місці руйнування працюють екстрені служби

Поліцейські документують наслідки нічної ворожої атаки ударними безпілотниками по Одещині. Сьогодні вночі російські окупанти підступно обстріляли дронами Ізмаїльський район. Пошкоджень зазнали складські та адміністративні будівлі, транспортні засоби, частина з яких зайнялася. Пожежі оперативно ліквідували співробітники ДСНС. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області.

За попередньою інформацією правоохоронців, постраждали двоє водіїв. Одному чоловіку медичну допомогу надали на місці, ще одного правоохоронці доставили у лікарню.

“Зараз там продовжують працювати екстрені служби. Поліцейські проводять огляд руйнувань, фіксують наслідки ворожої атаки, збирають речові докази злочину рф та забезпечують охорону зони ураження. Подія кваліфікована за ч. 1 ст. 438 “порушення законів та звичаїв війни” Кримінального кодексу України”, - йдеться в повідомленні поліції. 

Нагадаємо, що сьогодні вночі ворог дві години атакував південь Одеської області дронами-камікадзе типу Shahed-136. Хоча більшість була збита силами ППО, деякі все ж влучили в портову та прикордонну інфраструктуру.  Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА. Загалом над Одещиною вночі було знищено десять ударних безпілотників.

“Коментарі” також писали, що Одеська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування у кримінальних провадженнях щодо порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Сьогодні вночі, окупанти здійснили дронову атаку портової та прикордонної інфраструктури Одещини.   Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної прокуратури. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися