В Одесі продовжують відкривати “Класи безпеки”: де саме

До роботи у класі безпеки залучатимуть фахівців ДСНС України, Національної поліції, медичні працівники

В Одеських ліцеях № 10 та №1 відбулося урочисте відкриття класів безпеки. У кабінетах обладнані зони домедичної допомоги,  психологічного розвантаження, ігрова зона для дітей молодшого віку. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

“Створення та фунціонування у закладах освіти класів безпеки сприятиме формуванню в учнів здоров`язбережувальних компетентностей, навичок самозахисту та вмінь швидко діяти в умовах надзвичайних ситуацій”, - йдеться в повідомленні мерії. 

У закладах освіти заняття з учнями щодо правил мінної небезпеки, користування первинними засобами пожежогасіння, правил поведінки при виявленні підозрілих предметів, де слід ховатися при сигналі "Повітряна тривога", провела провідний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій по Приморському району ОМТГ Одеського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області капітан служби цивільного захисту Олена Чебан.

В Одеському ліцеї №1 була проведена також навчальна евакуація. На заході був присутнім голова Громадської організації “Асоціація добровільних пожежників України” Сергій Перов.

До роботи у класі безпеки будуть залучатися педагогічні працівники, фахівці ДСНС України, Національної поліції, медичні працівники, практичні психологи, учасники бойових дій, фахівці з мінної безпеки тощо.

Нові класи обладнані усім необхідним для якісного та ефективного навчаня учнів. У класах наявна поліграфічна продукція, навчальні ігри та відеоматеріали, розроблені ДСНС України спільно з Дитячим фондом UNICEF Ukraine




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Володимир

28 вересня 2023, 13:32

Сайт ДКП: https://cyberpolice.gov.ua/news/zarobyly-ponad--miljony-gryven-na-praczevlashtuvanni-lyudej-za-kordonom-kiberpolicziya-vykryla-organizovanu-grupu-shaxrayiv-1844/ Сайт НПУ: https://www.npu.gov.ua/news/zarobyly-ponad-2-miliony-hryven-na-pratsevlashtuvanni-liudei-za-kordonom-kiberpolitsiia-vykryla-orhanizovanu-hrupu-shakhraiv Телеграм: https://t.me/CyberpolUA/1821

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися