На Одещині хлопець посварився із дівчиною і відкрив стрілянину: подробиці

Чоловіку загрожує арешт на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років

Поліцейські розслідують факт стрілянини у Білгород-Дністровському районі. Наразі правоохоронці кваліфікували дії чоловіка, який стріляв на вулиця, як хуліганство. Зазначимо, що в результаті інциденту ніхто не постраждав. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, вчора близько 21-ї години до поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що в одному із сіл Маразліївської територіальної громади стріляє невідомий чоловік.Поліцейські з’ясували, що 21-річний хлопець вистрілив  з пістолета у повітря з вікна свого автомобіля, коли сварився з дівчиною, яка не відпускала його додому. 

На місці події чоловіка правоохоронці не застали, але оперативно встановили його особу та розшукали за місцем мешкання у сусідньому населеному пункті. Поліцейські вилучили зброю з набоями, схожу на сигнальний шумовий пістолет з холостими набоями, та стріляну гільзу. Їх направили на експертизу для встановлення точного походження.

"Наразі дізнавачі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 296 Кримінального кодексу України. Йдеться про хуліганство. За результатами експертизи вирішуватиметься питання щодо повідомлення правопорушнику про підозру. Триває досудове розслідування", прокоментував подію начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Раніше Коментарі писали, що під час конфлікту чоловік поцілив у двох знайомих з самозарядного пістолета травматичної дії. В результаті потерпілих госпіталізували до місцевої лікарні. Наразі поліцейські скерували до суду обвинувальний акт відносно жителя Подільського району за фактом хуліганства. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися