В Одеському регіоні аварійне відключення води: адреси

Час поновлення водопостачання в Одесі може змінюватись в ході ремонтних робіт

Фахівці Інфоксводоканалу попереджають, що завтра в частині Одеської області планують аварійні відлючення води. Спеціалісти розповідають, що головна причина відключення це необхідність проведення ремонтних  робіт на об'єктах водопроводу. Про це повідомляє прес служба компанії. 

Так, з 00:10 04 жовтня до 06:00 05 жовтня  буде припинено  подачу  води   споживачам  наступних населених пунктів:

- с.Кароліно-Бугаз, 

- смт.Затока.

“Звертаємо увагу, що час відновлення водопостачання – попереднє і може змінюватися в ході проведення ремонтних робіт як в більшу, так і в меншу сторону. Після відновлення водопостачання може також знадобитися час на заповнення системи водою, і більш віддалені споживачі, або верхні поверхи можуть отримати воду пізніше зазначеного часу. Філія "Інфоксводоканал" приносить свої вибачення за тимчасово заподіяні незручності”, — йдеться в повідомленні.         

Телефон для довідок: 0-800-307-505, 

705-55-05, 

068-905-55-05, 

066-905-55-05, 

093-17-00-155 (цілодобово)

Нагадаємо, що філія “Інфоксводоканал” задля безперебійного водопостачання тисяч одеситів будуть проводити роботи щодо заміни аварійної ділянки магістрального водоводу. Замість сталевої труби, яка вичерпала ліміт експлуатації, прокладуть сучасну поліетиленову трубу, термін служби якої не менше 50 років. Окрім цього, буде встановлена нова запірна арматура.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися