На Одещині понад 300 школярів долучили до Олімпійського уроку

Олімпійський урок в рамках Європейського тижня спорту #BeActive

На Одещині в рамках Європейського тижня спорту BeActive відбувся  олімпійський урок в місті Южне. Взяли участь близько 300-т школярів від 2-го до 11-го класів і відомі олімпійці Одещини – дворазовий олімпійський чемпіон Юрій Чебан, олімпійський чемпіон Микола Мільчев і срібна призерка Олімпійських ігор Олена КРАВАЦЬКА разом зі своїм тренером Олександром Васютіним. Про це повідомляє Відділення національного олімпійського комітету в Одеській області .

Почесні гості з’являлися на полі шкільного стадіону через живий коридор, які вибудували спортсменки Центру повітряної гімнастики і акробатики “Fly and Dance” міста Южного.

Старт спортивному святу дало яскраве відкриття, під час якого юні школяри створили живі олімпійські кільця, а знамениті спортсмени символічно запалили олімпійський вогонь, роль якого знов-таки виконали учні цього навчального закладу.

Перед початком практичної частини, як і належить, руханка. Розім’ялися – і до справ. А справ було чимало, оскільки для школярів 2-4-х класів були організовані локації аж з 7-ми видів спорту, три з яких представили знамениті олімпійці - Юрій Чебан (веслування), Микола Мільчев (стендова стрільба) і Олена Кравацька (фехтування). Крім названих вище видів спорту, маленькі южненці ознайомилися з вільною боротьбою, яку представили спортсмени ФСК "Хімік", футболом, повітряною гімнастикою

Таким чином, юні школяри отримали свої перші олімпійські уроки, з палаючими очима і купою різноманітних запитань, отримуючи чимало цікавих порад і незабутні емоції.

Так, переходячи від локації до локації, вони ознайомилися із сімома видами спорту і, цілком можливо, через якісь час ми почуємо про досягнення когось з цих маленьких южненців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися