Підготовка Одеси до зими: близько 100 одиниць техніки готово до зимового періоду

Більша частина техніки надійшла до Одеси від міжнародних партнерів

Менш ніж за два місяці настане зима, яка обіцяє бути складною через можливі обстріли окупантів. Проте в Одесі готово майже 100 одиниць техніки, яка буде використовуватися під час зимового періоду.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Значна частина цієї техніки надійшла до міста завдяки міжнародним партнерам. Серед отриманої техніки є багатофункціональні машини, аварійні автомобілі, маніпулятори, сміттєвози та інша спецтехніка, яка буде використовуватися для підтримки комунальних служб під час негоди та інших надзвичайних ситуацій.

Попри війну, за останні півтора року міський автопарк значно поповнився сучасною технікою. Але і завдань у комунальників стало більше. Саме вони разом із підрозділами ДСНС першими виїжджають на місця ліквідації наслідків російських ракетних атак. І я безмежно вдячний нашим працівникам за їх важку і дуже важливу роботу, – сказав мер Одеси Геннадій Труханов.


Нагадаємо, що вогнеборці Одеської області отримали два спецавтомобілі з Німеччини. Іноземні партнери передали одеським пожежникам автодрабини та автоцистерни.

Крім того, Німеччина відправила в Одесу черговий вантаж гуманітарної допомоги. Місто-побратим Регенсбург продовжує підтримувати одеситів та гостей міста. Так, завдяки іноземним партнерам Комунальне підприємство “Одескомунтранс” отримало ще один сміттєзбиральний автомобіль.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися