На Одещині зіткнувся автомобіль та мотоцикл: постраждала жінка

Наразі правоохоронці встановлюють повні обставини дорожньо-транспортної пригоди

Поліцейські розслідують обставини ДТП у Березівському районі, що сталася вчора приблизно о 12 годині дня у селі Михайлопіль. Унаслідок аварії постраждала жінка. Наразі потерпіла знаходиться в лікарні. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, за попередньою інформацією правоохоронців, місцевий житель на автомобілі “ВАЗ” їхав по населеному пункту. Керманич перевищив швидкість і не впорався з керуванням. Водій виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з мопедом під керуванням односельчанки, яка рухалася у зустрічному напрямку.

В результаті аварії постраждала жінка. В лікарні медики діагностували множинний відкритий перелом гомілки. 

Правоохоронці перевірили обох водіїв на стан сп’яніння: чоловік був тверезий, а жінка – ні.

“Наразі правоохоронці встановлюють повні обставини дорожньо-транспортної пригоди та вирішують питання щодо її правової кваліфікації”, - йдеться в повідомленні поліції. 

“Коментарі” писали, що поліцейські затримали 34-річного жителя Білгород-Дністровського району, який п’яним сів за кермо, наїхав на пішохода та втік. Про це повідомляє Головне управління національної поліції в Одеській області. 

Нагадаємо, що поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП на автодорозі сполученням Подільськ – Балта. Аварія сталася вчора близько 18-ї години неподалік села Петрівка Балтської ОТГ. Наразі відомо, що дві людини загинули, одна – госпіталізована. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися