На Одещині чоловіки незаконно спилили майже 20 дерев: подробиці

Чоловікам загрожує щонайменше штраф

Поліцейські викрили трьох жителів Ізмаїльського району у незаконній порубці насаджень на Кислицькому острові. Правопорушники спилили софору, акацію та ясен. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

За попередньою інформацією правоохоронців, чоловіки віком 33-х, 36-ти та 39-ти років, не маючи відповідних документів, спиляли та розпиляли на колоди на острові Кислицький 19 дерев. Як стало відомо згодом серед дерев були софора, акація та ясен. Правопорушники усе завантажили за допомогою автокрана у причеп вантажівки і готували для транспортування. 

Поліцейські також встановили, що автотехніку правопорушники заздалегідь орендували на одному із міських підприємств для здійснення протиправної діяльності. З місця події правоохоронці вилучили у якості речових доказів транспортний засіб з деревиною, автокран та бензопили, на які наклали арешт.

“За даним фактом слідчі територіального підрозділу поліції розпочали провадження за ознаками частини 1 статті 246 Кримінального кодексу України. За результатом експертних висновків та інших слідчих заходів вирішуватиметься питання щодо остаточної кваліфікації злочину та повідомлення фігурантам про підозру. Слідчі дії тривають”, - зазначив начальник відділення поліції № 1 Ізмаїльського районного відділу поліції Вадим Левицький.

“Коментарі” писали, що на Одещині 25-річний чоловік здійснював незаконну порубку дерев у яру біля міста Арциз. Загалом чоловік спиляв сім дерев – акації та берести, підготувавши їх для транспортування. Про це повідомили в Головному управління національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися