В Одесі на пероні чоловіки обікрали жінку на 600 тисяч гривень: подробиці

Чоловікам загрожує позбавлення волі

Одесити обікрали пасажирку потягу. Загалом правопорушники завдали збитків потерпілій на 600 тисяч гривень.  Подія сталася ввечері на одній із платформ одеського залізничного вокзалу. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, за попередньою інформацією правоохоронців, двоє одеситів зайшли до купе потяга, де знаходилася жінка з іншої області. Згодом стало відомо, що коли потерпіла побачила чоловіків, то взяла усі пакунки із золотими прикрасами та грошима, ближче до себе. Втім, чоловіки вирішили, що того вечора вони не залишаться без “винагороди”. Правопорушники вивели жінку з вагона, силою відібрали у неї частину майна і втекли.

Потерпіла чинила опір правопорушникам. Один із очевидців також намагався їй допомогти. Втім, одесита все ж таки виявилися сильнішими. Вони забрали майно та гроші і втекли. Загалом чоловіки завдали жінці матеріальну шкоду на суму понад 600 тисяч гривень.

Як потім з’ясували правоохоронці, правопоршуники обидва мають кримінальне минуле, зокрема були судимі за грабежі та умисне знищення чужого майна. Місцезнаходження награбованого ними встановлюється.

“На підставі зібраних доказів, слідчі територіального підрозділу поліції під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантам про підозру у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану.  Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Суд обрав підозрюваним запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою та цілодобового домашнього арешту. Слідство триває”, - йдеться в повідомленні.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися