В Одесі затримали місцевого мешканця, який робив “закладки” в центрі міста

Йому загрожує ув’язнення та конфіскація майна

Поліцейські викрили місцевого чоловіка у розповсюдженні наркотиків. Чоловік в центрі Одеси робив “закладки” з метадоном. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, правоохоронці вилучили у 43-річного одесита шість згортків із наркотичним засобом – метадоном. Крім того, правоохоронці  вилучили ще чотири згортки зі схованок, зроблених містянином на вулиці Малій Арнаутській та у провулку Гімназичному.

Як з’ясували правоохоронці, чоловік отримував товар від свого постачальника. Спілкувався і ним через соціальні мережі. А далі робив схованки і фіксував на свій мобільний телефон та відсилав адресу та фото покупцям.

“За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за частинами 1 та 2 статті 307 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та незаконному збуті наркотичних засобів, вчинених повторно. На час слідства суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Відповідно до чинного законодавства, правопорушнику загрожує покарання позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна”, - розповіла слідча територіального підрозділу поліції Анастасія Ярмошевич.

Нагадаємо, що поліцейські двічі викрили чоловіка з Березівщини на виготовленні наркотичних речовин: місцевий мешканець вирощував коноплі та виготовляв канабіс. Наразі правопорушнику загрожує від трьох до семи років ув’язнення. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися