В Одесі поліція затримала чоловіків, які скоїли крадіжки серед білого дня

За скоєне правопорушникам загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі

В Одесі поліцейські викрили трьох місцевих жителів, які посеред білого дня викрадали велосипеди, крам та особисті речі пересічних людей у Приморському районі міста. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, правоохоронці затримали 52-річний одесита, який вже був судимий. На вулиці Привозній чоловік викрав велосипед вартістю 5000 тисяч гривень. Як виявилось згодом, власник двоколісника пішов за покупками до магазину, коли правопорушник вирішив привласнити собі велосипед. Згодом з крамниці на вулиці Пантелеймонівській одесит виніс чоловічі та жіночі парфуми загальною вартістю майже 8000 гривень, сховавши їх під одяг. А ще через деякий час з сусіднього супермаркету привласнив ще три парфуми вартістю понад 6000 гривень. 

Викрила поліція також і 35-річний одесит. Правопорушник поцупив дитячий велосипед вартістю 2400 гривень в одній з багатоповерхівок. Далі чоловік планував продати транспортний засіб, втім власниця велосипеда оперативно подзвонила до поліції. 

А 40-річний чоловік на Грецькій площі обікрав чоловіка. Поки потерпілий спустився до паркінгу, залишивши на парапеті сумку з гаманцем, портативним зарядним пристроєм, документами та іншими особистими речами, правопорушник привласнив чуже майно загальною вартістю понад 5600 гривень. 

“За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими, слідчі відділу поліції N° 2 Одеського районного управління поліції N° 1 під  керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантам про підозру у таємному викраданні чужого майна, тобто крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану, зокрема повторно. Цей злочин кваліфікується за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Слідство триває”, - розповіла старша слідча територіального підрозділу поліції Анжела Пантелейчук.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися