На даху як в парку: компанія INGRAD Development Group облаштує унікальну лаунж-зону в ЖК "Калейдоскоп"

Загальна площа рекреаційної зони в новому житловому комплексі на Таїрова в Одесі складе понад 1300 кв.м

Зелених зон і куточків відпочинку в Одесі нерідко не вистачає не тільки жителям "кам'яних джунглів", особливо в спальних районах, але навіть власникам приватних будинків. Однак такої проблеми не буде у жителів нового житлового комплексу "Калейдоскоп", який компанія INGRAD Development Group будує в житловому масиві Таїрова.

Крім сучасного "двору без машин" з ландшафтним дизайном, прямо на даху ЖК "Калейдоскоп" буде облаштовано унікальне місце відпочинку на свіжому повітрі, де кожен зможе розслабитися і приємно провести час в компанії сім'ї і друзів, зайнятися спортом, загоряти, влаштовувати пікніки і романтичні вечері.

Загальна площа рекреаційної зони складе більше 1300 кв.м , а функціонально вона буде розділена на декількох частин. Перша призначена для відпочинку дорослих і дітей: тут розмістяться зона для воркаута з тренажерами і дитячий майданчик. Також автори проекту передбачили окрему територію для занять йогою, а шанувальники сонячних ванн зможуть вдосталь позасмагати на спеціально відведеній території з шезлонгами і парасольками. Крім того, в лаунж-зоні на даху передбачено облаштоване місце для пікніків - ідеальний варіант для зустрічей з друзями "на природі" прямо на даху свого будинку.

Ландшафтні дизайнери впорядкують зону відпочинку вічнозеленими рослинами - туями - і декоративними елементами, так що додаткове озеленення додасть місцю ще більш приємну атмосферу. Важливо, що доступ до зони відпочинку буде тільки у мешканців комплексу та їх гостей, а значить "люди з вулиці" не зможуть перешкодити насолоджуватися відпочинком.

Крім того, автори проекту відповідально підійшли до безпеки жителів, тому по периметру лаунж-зони будуть встановлені огорожі, щоб зробити "відпочинок на висоті" абсолютно надійним і комфортним.

Додамо, що з доступом на дах теж не виникне жодних проблем - в лаунж-зону можна буде піднятися прямо на ліфті, навіть з паркінгу. При цьому ліфт буде працювати навіть в тому випадку, якщо випадково пропаде електрика.

Нагадаємо, що в двосекційному 7-поверховому житловому комплексі "Калейдоскоп" клубного типу - 120 комфортних квартир площею від 35 до 129 квадратних метрів. Всі квартири пропонуються покупцям з вбудованою кухнею з варильною поверхнею, витяжкою, духовою шафою, з кондиціонерами в кожній кімнаті, з металопластиковими енергозберігаючими вікнами, броньованими дверима, повністю обладнаною ванною кімнатою і двоконтурним газовим котлом.

При цьому вартість квадратного метра з ремонтом становить всього 850 $ кв.м.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися