Протягом тижня на Одещині сталося майже 200 спалахів сухої рослинності: деталі

Вогонь охопив площю понад 105 гектарі

Спекотні літні дні позаду, а кількість пожеж на відкритих територіях не зменшується. Так. співробітники ДСНС повідомили, що з початку цього тижня - 177 виїздів на загорання сухої рослинності на площі понад 105 гектарі. 

“Люди продовжують власноруч нищити рідну землю, завдаючи шкоди навколишньому середовищу та наражати на небезпеку людське життя і здоров’я”, - йдеться в повідомленні ДСНС. 

В ДСНС звернулися до кожного мешканця і гостя Одеського регіону, аби люди дотримувалися правил пожежної безпеки, а особливо коли перебуваєте на відкритих територіях, лісопаркових зонах та під час прибирання своїх присадибних ділянок.

Раніше “Коментарі” писали, що загоряння сухої рослинності стали серйозною проблемою на території Одещини протягом літа та осені. Лише за минулу добу 9-10 жовтня вогнеборці ДСНС ліквідували 21 пожежу сухої рослинності на площі трохи більше ніж 9 гектарів.        

Нагадаємо, що в Одесі 27 вересня відбувалося ліквідування двох пожеж, які виникли на відкритій території. Одна з пожеж виникла у Київському районі міста, а інша в Пересипському.

“Коментарі” також писали, що вдень 23 вересня о 14:47 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в закинутій будівлі у Білгород-Дністровську по вулиці Шабська. Після прибуття на місце події встановлено загоряння сміття. 

Крім того, що вранці 23 вересня о 8:25 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у будівлі на вулиці Садова в Одесі. Вогонь охопив двоповерхову будівлю ресторану “Котелок”.

Читайте також