У двох районах Одеси ліквідували масштабні пожежі: подробиці (фото)

В Пересипському та Київському районах Одеси загорілася суха трава

В Одесі наразі триває ліквідування двох пожеж, які виникли на відкритій території. Одна з пожеж виникла у Київському районі міста, а інша в Пересипському.

Про це повідомляє ДСНС України.

Пожежа в Київському районі 

Одна з пожеж виникла у Київському районі міста та охопила суху траву та чагарники на площі близько 10 гектарів. Сильний вітер сприяв швидкому розповсюдженню вогню, що також вплинуло на п'ять споруд. Гасіння ускладнене відсутністю джерел водопостачання та поривчастим вітром. О 14:18 ситуацію вдалося локалізувати, запобігши подальшому поширенню вогню на більше ніж 100 житлових будинків у дачному кооперативі. О 15:40 вогнеборці ліквідували пожежу на загальній площі в 10 гектарів. На місці події працювало 46 рятувальників та 12 одиниць техніки.

Інша пожежа виникла в Пересипському районі міста через загоряння сухостою на площі 0,1 гектара. Пожежа також охопила три автомобілі, існувала загроза її подальшого поширення на інші автотранспортні засоби. На щастя, внаслідок цієї події ніхто не постраждав. Рятувальники о 15:00 змогли ліквідувати пожежу на загальній площі в 0,15 гектара.

Нагадаємо, що вчора ввечері 26 вересня о 23:17 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у приватному будинку в селі Миколаївка Одеського району. Вогонь охопив дах житлового будинку.   




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися