На Одещині запрацював мобільний клас безпеки: подробиці

В мобільному класі діти Одещини вивчатимуть правила безпеки

До Головного управління ДСНС в Одеській області прибув мобільний клас безпеки - автомобіль,  який укомплектований усім необхідним для якісного та доступного навчання дітей  правилам безпеки. Про це повідомили в Силах оборони півдня України. 

У комплекті, крім власне класу, передбачено смугу перешкод, де діти зможуть потренуватись ліквідовувати пожежу, в’язати рятувальні вузли та просто цікаво та весело провести час.

“Незабаром цей  пересувний  безпековий  простір буде мандрувати по регіону та сприятиме обізнаності наших дітей. Ми зробимо все ,щоб дитинство було безпечним і щасливим часом для кожної дитини”, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що на Одещині набирає обертів Всеукраїнський проєкт “Клас безпеки” для школярів. Так, цього тижня додався ще один. В Одеському ліцеї “Михайлівський” відбулося урочисте відкриття ще одного класу безпеки. 

“Коментарі” повідомляти, що на Одещині з початком нового навчального року відкрилися ще два класи безпеки. Спеціалізовані кабінети розташовані в Тарутинському та Березинському ліцеях Тарутинської селищної громади. 

Також зазначимо, що на Одещині було відкрито одразу шість "Класів безпеки". В Білгород-Дністровському та Роздільнянському районах пройшло урочисте відкриття класів і в кожний завітали рятувальники та провели уроки.

Крім того, поліцейські провели урок з безпеки життєдіяльності з школярами з Ізмаїлу. Малечу вчили як правильно перетинати дорогу та повідомляти про надзвичайні події екстреним службам. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.

Джерело: https://t.me/SJTF_Odes/1512


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися