В Одесі викрили сутенерок, які втягували жінок у зайняття проституцією

Правоохоронці встановлюють всі обставини кримінального правопорушення

Одеситки в орендованих квартирах організували місце розпусти. Правопорушниці у віці від 37 до 61 років намагалися таким чином заробити кошти.  Втім, поліцейські викрили “бізнес план” жінок. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

За попередньою інформацією правоохоронців, жінки розміщували в Інтернеті оголошення про вакансії адміністраторів у масажних салонах. Далі сутенеркиі вербували жінок, які опинились у скрутному становищі, для надання інтимних послуг за гроші. Жінкам пропонували щоденні виплати, можливість проживання та комфортні умови праці. Організаторки “бізнесу” в подальшому спілкувалися з клієнтами, надавали їм на вибір жінок.

Частину зароблених грошей організаторки розподіляли між собою та працівницями закладу, решту витрачали на утримання місць розпусти. Наразі встановлено втягнення у заняття проституцією 13 дівчат.

Під час обшуків правоохоронці вилучили у правопорушниць низку речових доказів, зокрема: готівку, банківські картки, які використовувалися для розрахунків з клієнтами, мобільні телефони, чорнові записи.

“Зібравши достатньо доказів протиправної діяльності фігуранткам слідчі повідомили про підозру за ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України, тобто у сутенерстві, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, у тому числі  повторно. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. Відносно трьох підозрюваних обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, одній - цілодобовий домашній арешт. Питання щодо обрання запобіжного заходу відносно п'ятої фігурантки наразі вирішується”, - йдеться в повідомленні поліції.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися