На Одещині патрульні затримали чоловіка, який хотів обікрасти автомобіль

На місці подій працюють слідчі, які встановлюють усі обставини

Патрульні Ізмаїла затримали чоловіка, який пошкодив авто та намагався викрасти речі. Так,  вчора інспектори поліції отримали виклик про крадіжку. Заявник повідомив, що невідомий чоловік нишпорить автівок. Подія сталась в одному з дворів на вулиці Телеграфній. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. 

Протягом кількох хвилин на місце події прибули інспектори та затримали правопорушника. Чоловік намагався  відчинити автівку та викрасти особисті речі та документи заявника. На місце злочину патрульні викликали слідчих, які встановити всі обставини події.

В патрульній поліції закликали водіїв бути обачними та розповіли декілька порад, як уникнути подібної ситуації: 

- Задля зменшення ризику стати жертвою зловмисників не залишайте сумки, телефони, реєстратори та інші цінні речі всередині автомобіля. Найгірше, що можна зробити для власної автівки — привернути увагу нечесних на руку осіб, залишивши в салоні цінні речі.

- Зачиняти машину потрібно завжди, а не тільки коли йдете надовго у справах. Навіть на заправках, шиномонтажах, а особливо тоді, коли ви зупинились, щоб зайти в магазин.

- У нічний час найкраще залишати свій автомобіль у гаражі чи на стоянці з цілодобовою охороною. Якщо це неможливо, тоді варто підшукати освітлену ділянку в зоні дії камер відеоспостереження.

- У більшості сучасних автівок стоїть штатна сигналізація, яку вже навчились відмикати більшість автокрадіїв. А от електронна сигналізація, доповнена додатковими механічними засобами захисту, створить суттєві перешкоди зловмиснику для швидкого заволодіння вашими речами чи навіть автомобілем.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися