На проспекті в Одесі встановили нові світлофори: де саме

В Одесі застарілі світлофори замінені на нові, які обладнані безперебійними блоками живлення

В Одесі завершилися комплексні роботи з модернізації світлофорних об'єктів. Вони виконувалися в районі від проспекту Академіка Глушка до проспекту Небесної Сотні та до 3 ст. Люстдорфської дороги.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Застарілі світлофорні об'єкти на цих ділянках були замінені на абсолютно нові, що відповідають усім сучасним вимогам. Крім того, у деяких місцях було проведено заміну опор на нові, що підвищило надійність системи.

Особливу увагу приділено безпеці роботи світлофорів у разі відсутності електропостачання. Тепер об'єкти обладнані безперебійними блоками живлення, що дозволяє їм продовжувати працювати протягом певного часу при відключенні електроенергії.

Наразі, всі світлофорні об'єкти на цій локації пройшли успішне тестування інженерного обладнання та були підключені до автоматизованої системи керування дорожнім рухом (АСКДР). Ці кроки сприятимуть покращенню безпеки на дорогах Одеси та спростять рух учасників дорожнього руху.

Нагадаємо, що в Одесі завершився капітальний ремонт на перехресті вулиць Старопортофранківської та Пантелеймонівської біля кінотеатру “Родина”. У зв’язку з цим починаючи з 21 жовтня трамвайні маршрути №28 та №5 відновлюють свою роботу в повному обсязі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися