Вирощував наркотики в сусідському дворі: на Одещині затримали чоловіка

За скоєне йому загрожує позбавлення волі

В Ізмаїльському районі поліцейські викрили місцевого жителя в незаконному вирощуванні конопель. Чоловік виростив більше 50-ти кущів наркомістких рослин.  Правопорушнику повідомили про підозру. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, правоохоронці отримали інформацію, що житель Рені на ділянці, яка знаходиться без власника, незаконно вирощує заборонені рослини. Поліцейські провели с обшук і вилучили 54 кущів рослин конопель, які, зі слів правопорушника, він вирощував для власного вживання. 

Крім того, поліцейські також виявили горщики для розсади, добрива, та камеру відеоспостереження, за допомогою якої чоловік спостерігав за ділянкою, таким чином охороняючи свій “врожай”.

“Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у незаконному вирощуванні конопель у кількості від п'ятдесяти і більше рослин. Це правопорушення кваліфікується за частиною 2 статті 310 Кримінального кодексу України. Суд, за клопотанням слідчих, обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до семи років”, - прокоментував начальник відділення поліції № 2  Ізмаїльського районного відділу поліції Микола Піщанський. 

Раніше “Коментарі” писали, що поліцейські двічі викрили чоловіка з Березівщини на виготовленні наркотичних речовин: місцевий мешканець вирощував коноплі та виготовляв канабіс. Наразі правопорушнику загрожує від трьох до семи років ув’язнення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися