На Одещині засудили жінку до 220 годин громадських робіт через неправдиву інформацію при заповненні декларації

Правопорушниця також має відшкодувати завданні державі збитки

Суд виніс жительці Подільського району обвинувальний вирок за шахрайство з отримання Державної соціальної допомоги. Так, правопорушниця має відшкодувати завдані державі збитки та відпрацювати 220 годин громадських робіт. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

В поліції повідомили, що в ході досудового слідства встановили, що жителька одного з сіл Любашівської ОТГ, яка має на утриманні неповнолітніх дітей, звернулась в соціальні служби для призначення виплати державної допомоги сім'ям з дітьми. Водночас, жінка приховала, що вона проживає із батьком дітей. Зазначимо, що ця деталь впливає на розмір виплачених коштів.

Через внесення недостовірних відомостей, жінці було виплачено соціальну допомогу в сумі майже 30 тисяч гривень.

“Дізнавачі територіального підрозділу поліції висунули правопорушниці обвинувачення у заволодінні чужим майном шляхом обману, тобто шахрайстві за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України, та скерували матеріали до суду.  Суд визнав жінку винною і призначив їй покарання у вигляді  220 годин громадських робіт. Також вона повинна відшкодувати завдані державі матеріальні збитки”, - йдеться в повідомленні поліції

“Коментарі” писали, що записатись на прийом до мера міста чи його заступників, або ж повідомити про проблеми в районну адміністрацію чи розв'язати якесь питання в управлінні Одеської міської ради. Все це можна зробити за допомогою дзвінка чи відправленого листа на e-mail.  “Коментарі” зібрали довідник з контактами заступників міського голови, начальників управлінь та районних адміністрацій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


сеня

25 жовтня 2023, 13:06

Полиции медали срочно!!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися