Відкрити власний бізнес в Одеській області стане легше

В Одеській області підтримуватимуть малий та середній бізнес

В Одесі було укладено тристоронній Меморандум про співпрацю між Департаментом економічної політики та стратегічного планування Одеської обласної державної адміністрації, Благодійним фондом "Буджак Реліф" та Міжнародним фондом блакитного півмісяця (IBC). Цей Меморандум відкриває нові перспективи для реалізації спільних проєктів, зокрема створення регіонального фронт-офісу в місті

Про це повідомляє Одеська обласна державна адміністрація.

У рамках цього тристороннього Меморандуму планується розпочати спільний проєкт, спрямований на створення регіонального фронт-офісу в місті Одеса для надання консультацій та юридичної підтримки учасникам війни, які бажають розвивати власний малий та середній бізнес на території Одеської області, використовуючи державні мікрогранти та мікрогранти міжнародних організацій.

Основною метою цього проєкту є створення інфраструктури, яка спростила б процедуру створення власної справи для економічно-активних учасників війни, надаючи повне супроводження на всіх етапах створення та ведення бізнесу, завдяки грантовій підтримці як з боку держави, так і з боку світових інвестицій.

Нагадаємо, з початком повномасштабного вторгнення багато підприємств були вимушені перенести свої потужності в інші регіони. Так, зокрема за програмою релокації у більш безпечні регіони переїхало 840 підприємств по всій країні. З них 667 вже працюють на новому місці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися