Труханов зустрівся з бізнесменами на акції проти карантину і пообіцяв вирішити ситуацію

Як відомо, в рамках боротьби з коронавирусной епідемією з нинішньої суботи вводиться режим «карантину вихідного дня». У суботу та неділю забороняється робота ресторанів, спортивних залів, торгових центрів, басейнів і промтоварних магазинів.

Для більшості одеських підприємців, які не оговталися ще після загального весняного карантину, даний режим стає серйозним випробуванням на виживання бізнесу. Про що підприємці і заявили 11 листопада, в ході мітингу під стінами Одеської обласної державної адміністрації. Але обласним чиновникам зараз не до проблем представників малого і середнього бізнесу.

Єдиний, хто підтримав одеських підприємців, став мер Одеси Геннадій Труханов.

"Впевнена, якби не вибори 15-го листопада, Труханів надійшов також - не підкорився рішенню про локдаун вихідного дня. Звичайно, для такого рішення потрібні яйця і підтримка людей. Через три дні ми побачимо на власні очі - чи є все це у нашого мера. Але те, що він єдиний в країні (крім Садового, який заявив про непокору ідіотським рішенням), хто прийшов до зневіреним мітингуючих працівників ресторанної сфери - це факт, який свідчить багато про що. У всякому разі мені. У наступній раз позовом Гриневецького. Потрібно перевірити нового Губера. А наступного разу вже дуже скоро! Не перемикайтеся! ", - зазначила на своїй сторінці в Фейсбук господиня кафе" У Ангелова "Ірина Ангелова.

Труханов зазначив, що малий і середній бізнес активно допомагає місту боротися з епідемією. Тому і міська влада повинна зробити все можливе для допомоги бізнесу.

"Вчора у мене була зустріч з одеськими рестораторами, які провели мітинг біля Одеської облдержадміністрації з вимогою захистити їх бізнес при введенні" карантину вихідного дня ". Ресторатори - ті, хто постраждає в першу чергу, адже половина ресторанів може закритися назавжди. Представники малого і середнього бізнесу - це ті люди, які першими відгукнулися і надали допомогу в придбанні медичного обладнання та засобів захисту. Саме представники ресторанного бізнесу продовжують годувати медпрацівників цілодобово. Малий і середній бізнес допомагає місту боротися з пандемією. Щодня спілкуючись з медиками, я розумію всю серйозність ситуації. Планую провести консультації з міністром охорони здоров'я, головним санітарним лікарем і Прем'єр-міністром для того, щоб розробити детальний план роботи малого і середнього бізнесу - безумовно, при дотриманні всіх карантинних заходів. Упевнений, що такі важливі для жителів питання ми повинні вирішувати на місці, з урахуванням наших місцевих реалій ", - зазначив Труханов.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися