Скільки дітей народилося на Одещині минулого тижня: подробиці

На Одещині хлопчиків з’явилося на світ більше, ніж дівчаток

Загалом протягом минулого тижня на Одещині народилось 169 маленьких українців. З 23 жовтня по 28 жовтня 2023 року серед малюків, що зʼявились на світ: з них 87 хлопчиків та 82 дівчинки. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації 

Крім того, у відомстві наголосили, що наразі у закладах системи охорони здоровʼя Одеської області на обліку по вагітності перебувають 6059 жінки, 717 із них - ВПО. 

 “Всі пологові будинки працюють у штатному режимі. Вітаємо батьків та бажаємо здоров’я нашим маленьким українцям і україночкам”, - йдеться в повідомленні.

Іменини в листопаді: чоловічі та жіночі імена

1 листопада: Дмитро, Іван, Леонтій, Сергій, Фелікс, Ян.

2 листопада: Олександр, Артем, Герман, Іван, Леонід, Михайло, Микола, Павло, Петро, Ян, Аріна, Ірина, Матрена.

3 листопада: Олександр, Олексій, Анатолій, Аркадій, Василь, Володимир, Вольдемар, Георгій, Дем'ян, Дмитро, Єгор, Захар, Іван, Іларіон, Костянтин, Микола, Сергій, Теодор, Федір, Юліан, Яків, Ян, Аза, Пелагея.

4 листопада: Олександр, Василь, Володимир, Вольдемар, Герман, Григорій, Денис, Захар, Іван, Іраклій, Костянтин, Максиміліан, Микола, Павло, Серафим, Теодор, Федір, Ян, Анна, Гликерія, Єлизавета.

5 листопада: Олександр, Володимир, Вольдемар, Єлисей, Омелян, Гнат, Максим, Микола, Еміль, Яків, Єфросинія

Нагадаємо, що на Одещині лікарні закликають батьків вакцинувати дітей від кору, адже у зв’язку з циклічністю протікання цієї хвороби, спалах захворювання може статися у 2023-2024 роках.

Джерело: https://t.me/odeskaODA/3012


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися