Хелловін в Одесі: де провести наймістичніше свято року

В Одесі багато місць, де можна відсвяткувати Хелловін сім'єю з дітьми, в компанії друзів та парами

За декілька днів Одеса порине в атмосферу містики та магічности. Щороку всі заклади міста намагаються урізноманітнити не лише своє святкове меню, а й надати відвідувачам цікаву та веселу програму до таємничого свята Хелловін. “Коментарі” зібрали ТОП-3 місця, де можна відсвяткувати цей день. 

Одеський зоопарк

31 жовтня 2023 року Одеський зоопарк запрошує на свято “День гарбуза, або Хелловін у зоопарку”. Гостей свята очікують розважальна програма для дітей, цікавий  майстер-клас і фотозони у стилі Хелловін. Також біля вогнища можна буде послухати містичні історії від екскурсовода та краєзнавиці Тамари Биханової. Крім того, на зеленій зоні зоопарку буде організовано ГарбузоФест.  

Halloween Фестиваль 

Головний Одеський сімейний фестиваль їжі та хендмейду - “Одеса Мама” представляє: Halloween Фестиваль. Захід пройде  4 та 5 листопада (сб та нд) в Замку Монстрів (Вул. Французький бульвар, 28/30). Вхід - дітям до 12 років вільний, дорослим - 150 грн.

З 12:00 до 20:00 на всіх гостей очікує 

- Фуд-корти

- Тематичні декорації у стилі Halloween 

- Різноманітні активності протягом усього дня

- Виступи Одеських груп

- Дитячі інтерактиви протягом усього дня 

- Майстер-класи для дітей

Будинок Клоунів

Будинок Клоунів запрошує на неймовірну театралізовану вечірку на честь Хелловіна в Одесі. Ви потрапите на День Відкритих Дверей у знамениту школу відьом, перевертнів, та іншої нечисті - Невермор! Монстри на ходулях відкриють двері до шкільної ярмарки, де на маленьких гостей чекає безліч розваг. Чаклунський стіл перевтілень зробить найстрашніший аквагрим, Будинок павука допоможе кожному створити маленьку чорну домашню тваринку, а головна відьма школи навчить робити монстра-лизуна.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися