Чи буде в Одесі вулиця Томатна: результати електронного обговорення

В Одесі триває процес декомунізації топонімічних назв

Сьогодні, 31 жовтня в Одесі завершилось електронне громадське обговорення щодо перейменування 34 об'єктів топоніміки в місті Одеса. Онлайн обговорення тривало з 10 жовтня. 

Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Обговорення стосувалося питань перейменування 34 об'єктів топоніміки у місті, що включає вулиці, площі та інші міські об'єкти.

Цей процес громадського обговорення був доступний на вебпорталі Одеської міської ради з назвою "Соціально активний громадянин" та за допомогою спеціального електронного сервісу під назвою "Громадське обговорення".

Результати цього онлайн-обговорення, яке тривало в жовтні, наразі на розгляді відповідних органів та служб міської ради. Подальші дії стосовно перейменування об'єктів топоніміки будуть ухвалені на основі зібраної громадської думки та наукової експертизи.

Нагадаємо, що 1 жовтня в Одесі завершилося голосування, щодо перейменування деяких вулиць міста. Голосування проводилося на вебпорталі Одеської міської ради "Соціально активний громадянин" у спеціальному електронному сервісі "Громадське обговорення". 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися