На Одещині планують обговорити умови капітального ремонту багатоповерхівки в Сергіївці

Вночі 1 липня 2022 року російські окупанти завдали ракетного удару по Сергіївці

У п’ятницю 3 листопада будівельні компанії з підтвердженим досвідом у сфері цивільного будівництва запрошують взяти участь у відкритих ринкових консультаціях щодо капітального ремонту дев’ятиповерхівки в Сергіївці, що в Одеській області. Основна мета зустрічі - обговорити ключові умови тендерів та кваліфікаційні вимоги, які будуть застосовуватися при проведенні закупівлі. 

Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області. 

Представники будівельних компаній отримають відповіді на свої питання та матимуть можливість висловити свої пропозиції.

Завершивши зустріч, буде підготовлено пакет тендерної документації та оголошено тендер на капітальний ремонт зазначеної багатоповерхівки.

Місце проведення консультацій:

Обстріл Сергіївки

Нагадаємо, що вночі 1 липня 2022 року російські окупанти завдали ракетного удару по Одеській області. Дев’ятиповерховий будинок в центрі Сергіївки отримав серйозні пошкодження в результаті влучання однієї з ракет. П'ятий під'їзд було повністю зруйновано, і загинули мешканці квартир з першого по четвертий поверхи. Понад 100 квартир у будинку зазнали зруйнувань або пошкоджень.


Нагадаємо, сьогодні майже годину, тривала повітряна тривога в Одеській області. Окупанти запустили по регіону дві керовані бомби. Силам ППО вдалось їх знищити над Чорним морем.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися