Нерухомість без побоювання: на Таїрова відкрився відділ продажів унікального житлового комплексу

Одеські ріелтори радять звернути увагу на семиповерховий двосекційний житловий комплекс «Калейдоскоп» клубного типу

Одеса рясніє цікавими пропозиціями на ринку нерухомості. Квартири на будь-який смак, колір і гаманець можна знайти в будь-якому районі міста, головне - знати, чого хочеться. Особливо популярними є спальні райони міста, наприклад - Таїрова. Саме тут ріелтори радять звернути увагу на семиповерховий двосекційний житловий комплекс "Калейдоскоп" клубного типу.

Тим більше, що на проспекті Маршала Жукова, 113, на перетині з вул.Будівельників, днями відбулося офіційне відкриття відділу продажів цього житлового комплексу.

За свідченням фахівців, компанія-забудовник INGRAD Development Group дотримується простих принципів - це комфорт, простір і відповідальність. До того ж, нікого не залишить байдужим і яскравий зовнішній вигляд нового житлового комплексу.

Перед офіційним відкриттям відділу продажів серед численних гостей було проведено розіграш призів. Учасникам потрібно було підписатися на Instagram і Facebook ЖК "Калейдоскоп" і записати на папірці свої імена. Потім вони перемішувалися, а переможці отримували квитки на двох в одеський Український театр на найкращі вистави. А один із щасливчиків отримав в подарунок цілий ящик шампанського!

У свою чергу, в своєму вітальному слові директор відділу продажів - Ігор Васильович Балашов, докладніше зупинився на компанії-забудовника.

"Компанія INGRAD Development Group прекрасно зарекомендувала себе на ринку будівництвом промислових об'єктів, об'єктів соціального призначення та реконструкцією житлових будинків. При цьому будівництво житлових будинків передбачає наявність техніки і висококласних фахівців. Все це у нас є - у INGRAD Development Group своя власна і потужна технічна база.

ЖК Калейдоскоп - це візитна картка нашої компанії, тому ми даємо зобов'язання, що проект буде реалізований дуже якісно і в заявлені терміни ", - підкреслив Ігор Балашов.

Після урочистого перерізання стрічки святковим салютом в небо полетіли повітряні кулі.

Своїми коментарями ділилися з журналістами і одеські ріелтори, які були присутні на презентації житлового комплексу.

"Багатьох потенційних покупців, звичайно ж, крім гнучкого прайса - а це від 850 доларів за квадратний метр, при цьому, увага! - під ключ, з ремонтом і меблями, привертає ще і технологічність проекту. Тобто, тут хороша звукоізоляція, інсоляція. Ще на стадії проектування об'єкта була точно розрахована оптимальна ступінь освітленості кожної квартири, передбачені зони відпочинку для людей різного віку, доступність для осіб з обмеженими можливостями, великі ліфти і сходові марші, зручні колясочні, а також просторий хол. Це незвично, це те, що потрібно працюючим людям, молодим сім'ям, і це підкуповує ", - зазначила експерт з нерухомості Олександра Петренко.

Більш того: в ЖК "Калейдоскоп" дотримана концепція "місто в місті", тобто, абсолютна автономність. Тут будуть власні магазини, фітнес-центри, дитячі майданчики і стадіон, салони краси і комерційні структури, що дозволить не витрачати час і ресурс на далекі пересування. До того ж, у дворі не буде машин - а це - ще один важливий плюс до безпеки. А ще величезним бонусом буде зелена лаунж-зона в 1300 кв. метрів на даху житлового комплексу, де мешканці та їхні гості зможуть відпочивати, засмагати, влаштовувати пікніки, а також займатися спортом на спеціальному майданчику.

Житловий комплекс "Калейдоскоп" буде зданий і введений в експлуатацію в другому кварталі 2021 року. Одесити відзначають, що незважаючи на важкий період пандемії, забудовник виконує свої обіцянки і звітує і про хід робіт, і про плани на майбутнє. Окрема увага - відділу продажів.

"Приємно, коли тобі не грубіянять, приділяють час, розповідають кожну дрібницю і нюанс. У хлопців працює команда кваліфікованих фахівців, яка володіє всією необхідною інформацією і завжди підкаже. Вони компетентно відповідають на питання і допомогли підібрати ідеальний для мене варіант. Тому вибирайте бажану квартиру, і це принесе вам задоволення", - зазначила молода мама Оксана Голожіна, зупинила свій вибір на цьому комплексі.

Тим більше, що розташування ЖК "Калейдоскоп" дозволяє перебувати в центрі культурного та ділового життя ж/м Таїрова У крокової доступності від будинку знаходяться численні магазини, великі гіпермаркети, оптовий продовольчий ринок, АЗС, дитячі сади і школи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися