До 10 років в’язниці загрожує водію, який збив дитину на Одещині

Наразі правопорушник знаходиться під вартою

Стало відомо, що сьогодні поліцейські повідомили про підозру водієві, який нетверезим наїхав на дитину у місті Ізмаїл. Виявилось, що чоловік не вперше скоїв злочин. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Нагадаємо, що 30 жовтня житель Ізмаїла на підпитку наїхав на дев’ятирічну дівчинку, коли та переходила дорогу. Потерпіла у тяжкому стані декілька днів знаходилась у лікарні, де за її життя боролися лікарі, але, на жаль, вчора вона померла


“Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили водієві про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого. Цей злочин кваліфікується  частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 214 тисяч 720 гривень. В рамках кримінального провадження слідчі призначили низку судових експертиз. Слідчі дії тривають”, - повідомив прокурор Ізмаїльської окружної прокуратури Олександр Сара.

“Коментарі” писали, що поліцейські встановлюють обставини смертельної ДТП на трасі Одеса – Рені. ДТП сталася сьогодні близько 12-ї години між селами Острівне та Кирнички Суворовської територіальної громади. Унаслідок аварії загинули двоє людей. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися