Домашнє насильсво: в Одесі чоловік ледве не зарізав дружину та травмував дітей

За скоєне одеситу загрожує до 15-ти років позбавлення волі

В Одесі поліцейські затримали чоловіка, який ледь не позбавив життя дружину та травмував дітей. Подія сталася в одній з квартир у багатоповерхівці на Люстдорфській дорозі під час конфлікту між подружжям. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

До “швидкої допомоги” зателефонував 15-річний підліток та повідомив, що його батьки сваряться вдома. Медики негайно сповістили поліцію та вирушили на місце подій. Біля будинку правоохоронці побачили хлопця та його 8-річну сестричку. Діти розповіли, що мама з татом побилися і зараз знаходяться у квартирі. Коли поліцейські зайшли до помешкання, то виявили непритомного чоловіка з двома ножами у руках, жінка ховалася в кімнаті під ліжком.

Усю родину госпіталізували. Жінка знаходиться у важкому стані у реанімації. Хлопчик отримав різані рани рук та множинні садна тулуба й кінцівок, а дівчинка – забій черевної стінки. 

Попередньо правоохорнці встановили, що конфлікт між чоловіком та дружиною стався на побутовому ґрунті, втім одесит вже був напідпитку. В ході суперечки чоловік схопив  кухонні ножі, якими став наносити хаотичні удари в область життєво важливих органів дружини. Жінка намагалася чинити супротив, але її зусилля були марними. Дісталося і дітям, які теж отримали від розлюченого батька стусанів та поранень.

“Наразі до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ознаками ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про закінчений замах на умисне вбивство. Фігурант затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Згідно з діючим законодавством чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Слідчі дії тривають”, - повідомив т.в.о. начальника слідчого відділу Одеського районного управління поліції № 1 Микола Каширкін.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися