В Одесі чоловік наїхав на матір з двома маленькими дітьми: подробиці ДТП

Жінку, її семирічну доньку та двомісячного сина доставили до лікарні

Поліцейські розслідують обставини ДТП в Одесі. Водій наїхав на матір з двома маленькими дітьми. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Аварія сталася вчора на розі вулиць Недєліна та Чубаївської. Попередньо встановлено, що водій автомобіля “Toyota” наїхав на одеситку, коли вона разом зі своїми дітками переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Потерпілий одразу госпіталізували. У жінки виявили струс головного мозку, закриті черепно-мозкову травму та  пошкодження поперекового відділу хребта, а донечці – забій та садна правого колінного суглоба і таза. Хлопчик, на щастя, не постраждав. Водія перевірили на стан сп'яніння. Він був тверезим.

“Відомості про автопригоду слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться  про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП. Слідчі дії тривають”, - йдеться в повідомленні поліції. 

“Коментарі” писали, що поліцейські встановлюють обставини смертельної ДТП на трасі Одеса – Рені. ДТП сталася сьогодні близько 12-ї години між селами Острівне та Кирнички Суворовської територіальної громади. Унаслідок аварії загинули двоє людей. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися