Новий житловий комплекс на Таїрова викликав величезний інтерес у одеситів (відео)

ЖК «Калейдоскоп» є одним з найбільш привабливих об'єктів - з інвестицій та інфраструктури

Не по днях, а по годинах! Житловий комплекс "Калейдоскоп" на Таїрова ось-ось буде зустрічати перших мешканців - вже сьогодні можна сміливо стверджувати, що в другому кварталі 2021 року його буде здано.

На відміну від інших забудовників, зараз компанія-забудовник INGRAD Development Group єдиний в місті відкриває продаж квартир в будинку, що знаходиться в активній фазі будівництва, тим самим підтверджуючи свою фінансову стабільність і конкурентоспроможність.

Фахівці відзначають, що житловий комплекс на сьогоднішній день є одним з найбільш привабливих об'єктів - і з інвестицій, і по інфраструктурі. Більш того, ЖК "Калейдоскоп" пропонує одні з найвигідніших варіантів внутрішніх розстрочок до кінця будівництва без подорожчання квадратного метра. Це 120 комфортабельних квартир площею від 35 до 129 квадратних метрів. 43 паркомісця з зарядкою під електрокари, а на даху - величезна територія лаунж-зони в 1300 квадратних метрів.

А найголовніше - всі квартири пропонуються покупцям з уже готовим ремонтом і меблями. При цьому вартість квадратного метра з ремонтом становить всього 850 $ за кв.м.

Ознайомитися з детальними плануваннями і підібрати житло на будь-який смак і колір вам допоможуть привітні співробітники відділу продажів - звертатися можна щодня, з 10 ранку до 20:00, за адресою - Маршала Жукова 113, кут вулиці Будівельників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися