В Одесі чоловік викрав телефон на побаченні: подробиці

За скоєне чоловіку загрожєу позбавлення волі

В Одесі поліцейські викрили двох правопорушників, які пограбували дівчину і чоловіка. Крадіжки були скоєні у Хаджибейському районі міста. Наразі правоохоронці вже повідомили фігурантам про підозру. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, стало відомо, що під час побачення чоловік викрав у дівчини телефон. Після знайомства в інтернет-мережі, одеситка запросила чоловіка до себе додому, де “кавалер” згодом пригрозив їй фізичною розправою та наказав віддати цінне майно. Потерпіла віддала правопорушнику на свій смартфон вартістю більше 10 тисяч гривень та назвала код розблокування. Той забрав гаджет і пішов.

Другий правопорушник викрав телефон на вулиці, у той час коли одесит сварився із незнайомцем. Ставши свідком чужого конфлікту, чоловік побачив, що з рук чоловіка випав мобільник, підняв його і побіг геть, не реагуючи на заклики власника повернути майно.

“Нині слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантам про підозру: першому – у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, поєднаному із погрозою застосування насильства, вчиненому в умовах воєнного стану, а другому – у грабежі, вчиненому повторно, в умовах воєнного стану. Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу. Їм загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років”, - розповів начальник слідчого відділу територіального підрозділу поліції Максим Мачуський.

“Коментарі” писали, що патрульні разом з одеситом затримали чоловіка, який викрав у жінки телефон. 22 жовтня ввечері, під час патрулювання вулиці Героїв Оборони Одеси, інспектори поліції почули крик та побачили, як два чоловіки та жінка побігли у двори. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися