На Одещині оголосили тендер з ремонту багатоповерхівки в Сергіївці: скільки грошей виділили

Багатоповерхівку в Сергіївці було зруйновано російськими окупантами 1 липня 2022 року

В Одеській області оголосили тендер на капітальний ремонт дев'ятиповерхового житлового будинку у місті Сергіївка. Проєкт передбачає комплексну відбудову будівлі, включаючи зовнішнє та внутрішнє оздоблення, покращення комунікацій та їх підключення до мережі.

Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області

Перед оголошенням тендеру, Служба відновлення Одеської області провела публічні консультації з представниками будівельних компаній, де обговорювались плани відбудови та основні вимоги тендеру. Компанії з досвідом в цивільному будівництві запрошують долучитися до цього важливого проєкту відновлення інфраструктури Сергіївки.

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій закінчується 15 листопада. Наразі вартість капітального ремонту оцінили в  75 мільйонів гривень. Ви можете знайти більше інформації на офіційному вебсайті ProZorro.

Цей тендер було оголошено повторно після того, як попередній, оприлюднений 6 жовтня, не знайшов відповідного підрядника через невідповідність тендерної документації вимогам.

Обстріл Сергіївки 

Нагадаємо, що вночі 1 липня 2022 року російські окупанти завдали ракетного удару по Одеській області. Дев’ятиповерховий будинок в центрі Сергіївки отримав серйозні пошкодження в результаті влучання однієї з ракет. П'ятий під'їзд було повністю зруйновано, і загинули мешканці квартир з першого по четвертий поверх. Понад 100 квартир у будинку зазнали зруйнувань або пошкоджень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися