Затримання браконьєрів на Одещині: чоловіки наловили риби на майже 800 тисяч гривень

На чоловіків складені протоколи про адміністративні правопорушення

Сьогодні, 8 листопада, державні інспектори під час природоохоронного рейду затримали двох місцевих мешканців, які здійснювали незаконний лов водних біоресурсів в Дністровському лимані. Інцидент стався в Одеській області біля смт Затока. Про це повідомили в Державній екологічній інспекції Південно-Західного округу
Один з порушників виловив сіткою та саморобною пасткою 3350 креветок, 32 бичка, 2 оселедців чорноморських, 32 крабів звичайних, 8 особин кефалі-гостроноса. Розрахована шкода становить майже 95 тис грн.
Другий порушник ятерем та двома саморобними пастками здійснював вилов в Дністровському лимані в брід без відповідного дозволу. При цьому виловив : 20170 креветок, 667 крабів, 201 бичок, 2 глоси, 6 особин атерини. Сума шкоди – майже 704 тис грн.

“Складені протоколи про адміністративні правопорушення, матеріали будуть направлені до судових органів”, - йдеться в повідомленні.

Затримання браконьєрів

На Одещині на озері Ялпуг викрито двох браконьєрів, які ловили рибу з дерев’яного човна, використовуючи 17 ліскових сіток. Про це повідомили в Одеському рибоохороному патрулі. Інспектори зазначили, що порушників викрили поблизу села Новосільське Ізмаїльського району. Коли правопорушників затримали, вони вже встигли виловити 44 кг риби.

Інспектори Одеського рибоохоронного патруля виявили рибалку, який перевищив дозволену кількість знарядь лову. Про це повідомили у прес службі відомства. Загалом правопорушник рибалив восьма сітками, чим перевищив допустиму норму на 5 сіток, згідно додатку до промжурналу. Представники патрулю вилучили 32,7 кг риби: карась – 136 екз., тарань – 50 екз., лящ (мол.) – 20 екз., плоскирка – 19 екз., жерех – 6 екз., судак – 1 екз.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися