Пенсіонерку діставали з-під завалів: наслідки атаки по Одеській області

Внаслідок вечірнього обстрілу Одещини надзвуковий "Онікс" вдарив у припортову інфраструктуру

Вчора ввечері, окупанти запустили по Одещині ракети та ударні дрони. Внаслідок атаки було травмовано трьох пенсіонерів. Про це повідомляють Сили оборони півдня України. 

Деталі обстрілу Одеської області

З літаків тактичної авіації, що були над акваторією Чорного моря, ворог випустив ракету на повітряну базу в дачному кооперативі. Серед постраждалих - літня жінка, яку врятували під завалами її будинку, і госпіталізували. Її стан стабільний. Ще двоє літніх чоловіків отримали легкі поранення, і їм була надана медична допомога на місці.

Імовірно, надзвуковий "Онікс" вдарив у припортову інфраструктуру. На щастя люди не постраждали, а масштаби руйнувань уточнюються. Згодом через кілька годин ворог запустив по регіону три ударні дрони. Сили протиповітряної оборони успішно знищили безпілотники.

Нагадуємо, що під час роботи сил оборони по повітряних цілях не можна висвітлювати ці дії, варто перебувати в укриттях. Оскільки навіть падіння уламків збитих об'єктів можуть завдати шкоди. А ворог частіше почав спрямовувати засоби ураження через населені пункти, – йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, ввечері 8 листопада окупанти випустили по Одеській області протирадіолокаційною ракетою Х-31П. Вона влучила по цивільному судну. Втім, ймовірно російський пілот переплутав військовий радар із радаром що є в цивільному судні.

Джерело: https://t.me/SJTF_Odes/2599


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися